Om oss

Jag heter Henning Essén och har varit i måleribranschen under många år. Det är roligt att måla. Man kommer till en arbetsplats som är sliten eller består av rena gipsskivor. När man lämnar är allt snyggt, rent och fint, alla är nöjda och man får beröm. Jag har alltid tyckt att det är värdens bästa yrke.

 

Jag har också haft ett brinnande intresse för teknik och jag hade länge funderat på hur man skulle kunna tvätta målarrullar på ett snabbt och effektivt sätt. Du känner säkert igen hur det är att stå över tvättstället med händerna i kallvatten och låta mängder med vatten rinna genom rullen. Det tycks ta en evighet innan den är ren och dessutom släpps färgrester ut i avloppet – i sig ett bekymmer. Jag gjorde många avancerade konstruktioner som i sig fungerade väldigt bra men som skulle bli för dyra att tillverka.


Genom en bekant i Australien fick jag tag i en rengörare som till konstruktionen var väldigt enkel men tekniskt helt rätt tänkt. Jag köpte hem ett prov för test. Det var nästan magiskt att se hur färgen i rullen pressades ut av vattentrycket. På 20 sekunder var rullen kliniskt ren och jag stod där med bara en halv hink spillvatten.

 

Jag förstod genast att detta hjälpmedel definitivt har en plats i varje målares verktygslåda. Se på filmen här på hemsidan. Bilderna ljuger inte


Du kan nu beställa den här på min hemsida och jag lovar pengarna tillbaka för den som inte blir nöjd, och glöm inte att skriva omdöme på vår webb och Facebook sida.

 

Bästa målarhälsningar,

 

Henning Essén

 

 

RotaCota RollaCleana rengör målarrullen miljövänligt, utan kladd, utan krångel, och på mindre än 20 sekunder. Och den håller fram till pensioneringen. Minst!

 

Hört från kund

Magi, den fungerar faktiskt exakt som utlovat. Mycket nöjd kund /Anders